reisverzekering online afsluiten

Klik op deze link om direct een reisverzekering af te sluiten bij onze partner Europeesche Verzekeringen. De betaling gaat heel gemakkelijk via iDEAL of per automatische incasso, en je ontvangt je polis direct per e-mail. Je bent gelijk verzekerd!

Toelichting:

  • Wanneer je een tijdelijke reisverzekering wilt afsluiten, dus voor één vakantie (je verzekert dan je vakantieperiode en de reizigers) kies dan op deze pagina voor de 'Kortlopende Reisverzekering'. Deze verzekering geldt alleen voor de vakantie die je nu gaat verzekeren en stopt dus automatisch op de door jou op te geven einddatum van je reis.
  • Wanneer je een doorlopende reisverzekering wilt afsluiten, dus een verzekering die het hele jaar door je vakanties verzekert, kies dan op deze pagina voor de 'Doorlopende Verzekering voor Reizen'. Deze verzekering loopt automatisch door en geldt dus voor alle vakanties (binnen Europa of over de gehele wereld, dit is jouw keuze). De verzekering stopt pas nadat je deze hebt opgezegd.
  • Reis je (ook) zakelijk? Dan is het belangrijk dat je een zakelijke reisverzekering afsluit. Dit kan de 'Kortlopende Reisverzekering' zijn (zie hierboven) of, wanneer je vaker zakelijk reist en je daarom een doorlopende verzekering wenst, dan kies je op deze pagina voor de 'Business Travel Insurance Individueel'. Let op! Zakenreizen zijn NIET standaard meeverzekerd op een gewone doorlopende reisverzekering. Twijfel je? Neem dan eerst contact met ons op, telefoon 070-3000538.

** Vergeet niet in het vervolg scherm bij het afsluiten van de reisverzekering éérst de voorwaarden te downloaden. Anders kan je niet op 'verzenden' klikken!

 

Meer in deze categorie:


Stapels Advies Hypotheken en Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie