Beloningsbeleid medewerkers Stapels Advies

Doel

Ons beloningsbeleid is er op gericht om goed gekwalificeerde medewerkers aan te trekken en te behouden. Financiële diensten is 'mensenwerk', het werken met een vast team gemotiveerde mensen is belangrijk voor ons én voor jou.  Dit alles is daarom gericht op de lange termijn binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering. Het door beloning prikkelen van onzorgvuldig handelen is bij Stapels Advies niet aan de orde, onze medewerkers werken voor een vast salaris; er is géén sprake van prestatie gerelateerde variabele bestanddelen.

Hiermee leggen wij de focus op de belangen van onze klanten en de soliditeit van Stapels Advies op de lange termijn. 

Het inkomen van onze medewerkers is daarom transparant en eenvoudig; het inkomen bestaat uit een vast salaris en 8% vakantiegeld. Daarnaast betalen we reiskostenvergoeding en een onkostenvergoeding voor bijvoorbeeld het gebruik van internet thuis in geval van (ook) thuiswerken. Er is géén CAO van toepassing.

Personeelscondities

Werknemers kunnen producten die door Stapels Advies worden gevoerd afsluiten tegen personeelscondities. Dit houdt in dat werknemers korting krijgen op premie van producten waarvoor Stapels Advies bemiddelt. Medewerkers zijn nooit verplicht deze producten via Stapels Advies af te sluiten, dit geschiedt op vrijwillige basis.

Opleiding

Stapels Advies betaalt de driejaarlijkse (verplichte) Permanente Educatie en het bijbehorende examen voor haar medewerkers. Betaling van opleidingen voor persoonlijke groei en ontwikkeling kán door Stapels Advies betaalt worden. Dit laatste altijd op basis van haalbare doelstellingen naast werk en gezin.

Belang van de klant

Bij Stapels Advies staat jouw belang en de kwaliteit van ons advies altijd op de eerste plaats. Beloning van ons team - op welke wijze dan ook - mag nooit leiden tot onverantwoorde risico's, niet-passende verzekeringsoplossingen of onzorgvuldige behandeling. Hiermee dienen we jouw belang en voldoen we aan de regels die de wetgever in de Wet op het financieel toezicht (Wft) hiervoor heeft opgesteld; financiële ondernemingen horen (dienen) een beheerst beloningsbeleid te voeren.

 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Stapels Advies Hypotheken en Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie