Particulier nieuws
Zakelijk nieuws

Stapels Advies is verhuisd!

Elk nieuw begin is altijd aan het einde! Na 15 prachtige jaren op het Anna Paulownaplein hebben wij een geweldige nieuwe plek binnen het bruisende Zeeheldenkwartier gevonden. Wij zijn gisteren (maandag 17-12) verhuisd naar de Piet Heinstraat 18 (2518 CH Den Haag, 070-3000538). 

De Piet Heinstraat is een zijstraat van de Anna Paulownastraat, vanaf ons ‘oude kantoor’ gezien 150 meter verderop. Op de foto zie je ons nieuwe pand. Het is het pand met de tekst 'NAT' op het raam, erg toepasselijk :-) .


Nieuwe huisstijl
Bij een verhuizing moet er natuurlijk van alles gebeuren, en dat beperkt zich niet alleen tot het verhuizen van onze dossiers en bureaus. Ook briefpapier en visitekaartjes worden opnieuw gedrukt, dat is hét moment voor een opfrisbeurt van ons logo. Vanaf 2019 zal je ons vernieuwde beeldmerk op al onze uitingen zien, nog even geduld!

Gesloten tijdens de feestdagen
De laatste week van december zijn wij gesloten, natuurlijk in verband met Kerstmis en ook om ons nieuwe kantoor in de Piet Heinstraat helemaal klaar te hebben voor een frisse start in 2019. Voor zaken die niet kunnen wachten bel je gewoon met 070-3000538. Toets tijdens de meldtekst op de ‘nul’, je wordt dan met Steven Stapels doorverbonden.

Het Stapels Advies team wenst je een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig en gezond 2019!

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Stapels Advies Hypotheken en Verzekeringen maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie